Klassifisering av bleieryggsekker

2022-01-19

Bleie ryggsekkerkan grovt deles inn i fire kategorier: enkelt-skulder, dobbel-skulder, cross-body og håndholdt.
1. Single-skulderen egner seg for mor og baby til å være ute en kort stund. Den største fordelen med skulderen er å frigjøre hendene, noe som gjør det lettere for mor å ta vare på babyen.
2. Skuldrene egner seg for mor og baby i lang tid i dype utendørsaktiviteter, for eksempel: hele familien reiser i mer enn én dag. Den største fordelen med skuldrene er at vekten er jevnt fordelt på skuldrene, noe som reduserer vektfølelsen.
3. Messenger bag er ikke bare egnet for mødre å bære, men også veldig egnet for fedre å bære. Den naturlige og enkle bæremetoden er veldig fasjonabel og praktisk.
4. Den bærbare er egnet for fasjonable mødre og trendy mødre å shoppe med babyene sine, noe som gjør den praktisk og fasjonabel for mødre.

I tillegg skulderenbleie ryggsekkhar stor kapasitet, som kan møte behovene til mødre og babyer for å gå ut i lang tid. Håndvesker utgjør ikke en liten andel bleieryggsekker fordi de tar opp hendene til mødre som er vant til å ta vare på babyene deres.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy